Alle luchtbevochtiger Black Friday aanbiedingen

Alle luchtbevochtiger Black Friday 2020 aanbiedingen

Op deze website doen we er alles aan om jou te helpen bij het vinden van de beste luchtbevochtiger voor jou. Helaas is de prijs van veel luchtbevochtigers iets waar we niet zoveel aan kunnen veranderen. Wat we wel kunnen doen is voor jou alle luchtbevochtiger Black Friday 2020 aanbiedingen op een rij zetten. Daarom vind je in dit artikel een overzicht van de alle Black Friday en Cyber Monday deals voor dit jaar. Wil je van deze acties profiteren, ben er dan op vrijdag 27 november en maandag 30 november op tijd bij!

Alle luchtbevochtiger Black Friday 2020 deals

Vrijwel alle luchtbevochtigers kun je op Black Friday aanschaffen. Ja dat zijn er heel veel! Daarom hebben we hieronder de deals van de meest populaire luchtbevochtigers en merken op een rij gezet. Alle luchtbevochtiger Black Friday deals zijn er teveel om op te noemen, maar bij jouw favoriete webshop vind je natuurlijk wel alle aanbiedingen.
Bekijk alle luchtbevochtiger Black Friday deals bij Coolblue
Bekijk alle luchtbevochtiger Black Friday deals bij fonQ
Bekijk alle luchtbevochtiger Black Friday deals bij Amazon
Bekijk alle luchtbevochtiger Black Friday deals bij MediaMarkt

Philips HU4803/01 Black Friday deals:

De Philips HU4803/01 luchtbevochtiger is het hele jaar door een van de meest verkochte luchtbevochtigers. Dat is niet voor niets, want de luchtbevochtiger is betaalbaar en geschikt voor de meeste plekken in huis. Waaronder de babykamer en de slaapkamer. Tijdens Black Friday ontvang je leuke kortingen op deze Philips luchtbevochtiger. Alle deals vind je in de tabel hieronder.

Actuele prijsBlack Friday prijsWebwinkel
€109,99€107,99Coolblue
€199,-€149MediaMarkt
€94,56€94,56Amazon

Stadler Form Oskar Black Friday deals:

De Stadler Form Oskar is een apparaat dat functie en design perfect weet te combineren. En dat voor een prima prijs, die natuurlijk met Black Friday nog lager wordt. Profiteer van korting tot 50% op de Oskar tijdens Black Friday.

 

Actuele prijsBlack Friday prijsWebwinkel
€149,-€149Coolblue
€149,-€136fonQ
€132,-€132Amazon

Duux Tag Black Friday deals:

De Duux Tag is een populaire luchtbevochtiger met een origineel design. Deze luchtbevochtiger heeft een speelse vormgeving die goed staat in veel woonkamers. Omdat het een van de meest populaire luchtbevochtigers is kun je ook hiervoor flinke kortingen verwachten op Black Friday. In de tabel hieronder vind je een overzicht van alle Duux Tag Black Friday aanbiedingen.

Actuele prijsBlack Friday prijsWebwinkel
€79,95€79,95Coolblue
€79,99€79,99fonQ
€79,99€79,95Amazon
€79,95€79,95MediaMarkt

Medisana luchtbevochtiger Black Friday 2020 aanbieding

Bekijk Medisana luchtbevochtiger Black Friday deals bij Coolblue
Bekijk Medisana luchtbevochtiger Black Friday deals bij fonQ
Bekijk Medisana luchtbevochtiger Black Friday deals bij Amazon
Bekijk Medisana luchtbevochtiger Black Friday deals bij MediaMarkt

De hoogste korting op luchtbevochtigers op Black Friday

Alle deals voor luchtbevochtigers

Ben je te laat voor Black Friday of Cyber Monday? Dat is natuurlijk jammer, maar geen zorgen! Het hele jaar door vind je namelijk goede aanbiedingen op verschillende luchtbevochtigers. De acties lopen uiteen van leuke kortingen, tot gratis accessoires of cashback op je aankoop.
Houdt de blog in de gaten voor alle luchtbevochtiger aanbiedingen. Dan zorgen wij ervoor dat je nooit meer teveel hoeft te betalen.

Scroll naar top