De beste luchtbevochtiger voor op kantoor

Een luchtbevochtiger is niet alleen handig in huis, maar ook op kantoor kan het van pas komen. Bij een te lage luchtvochtigheid op kantoor loop je het risico op hoofdpijn, verlies van concentratie, geïrriteerde luchtwegen en statische elektriciteit.
Een humidifier helpt bij het verhogen van de luchtvochtigheid op kantoor en maakt hiermee de werkomgeving niet alleen prettiger, maar vooral gezonder.

Beoordelingscriteria:

Om op kantoor effectief te zijn moet de luchtbevochtiger aan andere voorwaarden voldoen dan die voor thuis. Zo moet het maximale oppervlakte groter zijn en is geluid een minder belangrijke factor. Om de beste humidifier voor op kantoor te vinden hebben we de volgende criteria gebruikt:

  • Inhoud van het waterreservoir
  • Gebruiksgemak
  • Geluidsniveau
  • Extra’s zoals filters

Onze keuze:

Boneco U700 Utrasone Luchtbevochtiger

De Boneco U700 is de beste luchtbevochtiger voor op kantoor in 2019. Vooral het grote waterreservoir maakt het geschikt voor gebruik op kantoor. Deze voorkomt dat je het water te vaak bij moet vullen.

Na het uitpakken is de U700 volledig automatisch in te stellen. Hiermee stel je o.a. de gewenste luchtvochtigheid in, die daarna gemeten wordt met de ingebouwde hygrometer. Na het instellen wordt de luchtvochtigheid vanzelf op peil gehouden en hoef je alleen nog het waterreservoir bij te vullen.

Het bijvullen van het waterreservoir is wel een klusje. Door de inhoud van 9 liter wordt het vrij zwaar wanneer deze volledig gevuld is. Ook is het wat onhandig bijvullen omdat de vulopening aan de onderkant zit.

Na het instellen is de Boneco U700 eenvoudig in gebruik. De ingebouwde hygrometer zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid niet te hoog wordt en de ventilator is in een kantooromgeving nauwelijks hoorbaar.

Let er wel op dat je de Boneco U700 op een verhoging zet en niet naast de muur. Doe je dit wel dan loop je het risico dat de waternevel vroegtijdig neerslaat.

Voordelen

Groot waterreservoir van 9 liter
Geschikt voor ruimtes tot 80m2
Volledige automatisch in te stellen

Nadelen

Het volle reservoir is zwaar
De handleiding is beperkt

Koop deze luchtbevochtiger bij fonQ

Hoe werkt het: Luchtvochtigheid op kantoor verhogen met een luchtbevochtiger


Heb je twijfels over de luchtvochtigheid op kantoor? Hang dan eerst een hygrometer op.


Gevolgen van een lage luchtvochtigheid op kantoor