Beste luchtbevochtiger van 2020


Wat is de beste luchtbevochtiger van 2020? Een hele goede vraag, maar ook één die lastig te beantwoorden is. Bepalend voor het antwoord zijn namelijk de locatie, je budget en het type luchtbevochtiger waar je voorkeur naar uit gaat. Om toch een antwoord te kunnen geven hebben wij de consument laten kiezen.

Dit geeft een beste luchtbevochtiger top 10 op basis van de meest verkochte luchtbevochtigers bij onze partners. In dit overzicht vind je verschillende typen, prijsklassen en merken terug. Bekijk het overzicht hieronder en ontdek de beste luchtbevochtiger voor jou. Ben je op zoek naar een specifiek type of weet je precies waar de luchtbevochtiger gebruikt gaat worden? Ontdek dan ook de andere artikelen die hier antwoord op geven.

Twijfel je over de werking, of heb je gewoon weinig budget? Dan hebben we ook antwoord op de vraag wat de goedkoopste luchtbevochtiger van 2020 is. Bekijk hier de beste goedkope luchtbevochtiger van 2020.

Philips HU4803/01

Prijs: €119,- De HU4803/01 van Philips is niet zonder reden de meest verkochte luchtbevochtiger van dit moment. Met een prijs van 99 euro is het apparaat niet alleen zeer betaalbaar, maar ook het gebruiksgemak maakt het een populaire keuze. Met een capaciteit van 25 m2 is deze luchtbevochtiger geschikt voor de meeste ruimtes in huis. Doordat het een koudwaterverdamper is werkt deze Philips humidifier erg stil en is hij ook geschikt voor gebruik in slaapkamer.

Boneco S450

Prijs: €259,-

Deze stoombevochtiger van Boneco is uniek en veilig in gebruik door de handwarme stoom. Hierdoor loop je minder risico op verbranding en het is het apparaat ook veilig te gebruiken in een omgeving met kinderen of huisdieren. Door het water te koken worden bacteriën gedood wat zorgt voor een gezonde leefomgeving. Met een capaciteit tot 60 m2 is de Boneco S450 ook geschikt voor grotere ruimtes zoals bijvoorbeeld een kantoor of praktijkruimte.

Lanaform Notus

Prijs: €116,-

Stadler Form Oskar Wit

Prijs: €145,-

Stadler Form Oskar Zwart

Prijs: €145,-

Medisana AH665

Prijs: €68,-

Duux Tag Zwart

Prijs: €79,95,-

Stadler Form Oskar Big White

Prijs: €204,-

Venta LW25 Comfort Plus

Prijs: €289,-

Boneco W200 Luchtwasser

Prijs: €249,-
Scroll naar top