De beste luchtbevochtiger voor je thuiswerkplek

De beste luchtbevochtiger voor je thuiswerkplek

Droge ogen, snel moe, hoofdpijn en kost het veel moeite om jezelf te concentreren? Dan is de kans groot dat de luchtvochtigheid op je thuiswerkplek te laag is. Gelukkig is hier wat aan te doen zodat jij weer welke dag vrolijk aan de slag kunt, zonder droge ogen, vermoeidheid en hoofdpijn.

Hoe je dat doet? Met de beste luchtbevochtiger voor je thuiswerkplek!

Dyson Pure Humidify + Cool

De beste keuze: Dyson Pure Humidify + Cool

Dit apparaat is een echt beest. De Pure Humidify + Cool is onder de luchtbevochtigers wat Mercedes in de Formule 1 is. Onverslaanbaar!

In het kort:
  • Dubbele functie van luchtbevochtigen en luchtreinigen
  • Werkt als ventilator in de zomer
  • Op afstand te bedienen met de Dyson app 
Wat maakt de Dyson Pure Humidify + Cool zo goed?

Deze luchtbevochtiger zorgt niet alleen voor een hogere luchtvochtigheid, maar ook voor luchtreiniging. Je krijgt dus niet alleen hogere luchtvochtigheid, maar ook schonere lucht.

Luchtreiniging, is dat nodig?

Net zo nodig als het handen wassen na het toilet. Je kunt zonder, maar het is beter met. Ook het leven thuis zorgt voor vieze lucht die slecht is voor de gezondheid. De luchtreiniging van de Dyson Pure Humidify + Cool lost dit probleem op.

Oke, duidelijk is er meer?

Jazeker! Herinner je jezelf nog die hete zomerdagen waarop je smeltend terugdacht aan de airco op kantoor? Deze Dyson luchtbevochtiger werkt ook als ventilator! Dus als je nog smelt, dan smelt je in elk geval minder hard.

Dat is allemaal positief, zijn er ook nadelen?
Bij het vorige punt vond ik de Hypotheker grap wat flauw, maar met de prijs van de Dyson Pure Humidify + Cool kun je weleens een extra hypotheek nodig hebben. Met een prijs van 699 euro is het apparaat namelijk flink aan de prijs.
 
Voor dat geld heb je dan wel een luchtbevochtiger, luchtreiniger en ventilator in één apparaat. Oh en voor alle smartphone verslaafden onder ons. Er is een bijpassende Dyson app.
Ja… ik hoor je denken, geen thuiswerkvergoeding, de bank geeft geen nieuwe hypotheek en van je spaargeld blijf je liever af… Geen paniek, er is altijd nog de budget keuze!
Duux Tag

De budget keuze: Duux Tag

Lief, schattig, design oh en kijk nou hij heeft pootjes. De Duux Tag is een origineel vormgegeven luchtbevochtiger voor een fijn prijsje! Voor dat geld krijg je de Red Bull Racing variant, wel goed maar net niet genoeg om de beste te zijn.

In het kort:
  • Origineel design
  • Werkt stil en effectief
  • Lage prijs
Een fijn prijsje, vertel?
In tegenstelling tot de Dyson heb je hier geen nieuwe hypotheek voor nodig. De Duux Tag kost (tromgeroffel…) maar 79 euro. Een koopje toch!

Dat is wel heel goedkoop, is het apparaat wel goed?
De memes van “je had maar 1 taak” gaan in dit geval niet op. De Duux Tag is goed in wat het moet doen, de luchtvochtigheid verhogen. Dit doet het stil en effectief.

En nu het addertje onder het gras?
Dat is er niet, what you see is what you get. Het apparaat heeft 1 functie, is goedkoop en eenvoudig te bedienen.

Er moet iets zijn toch?
Ja oke er zijn wel twee dingen om te benoemen. De Tag heeft geen ingebouwde hygrometer, dus hij gaat niet vanzelf uit. Als tweede is er de filter die elke 6 maanden vervangen moet worden. Alsof je een goedkope printer koopt, met dure cartridges.
Scroll naar boven