Nedis luchtbevochtigers review een eerste indruk

Nedis luchtbevochtigers review, een eerste indruk

Nedis Luchtbevochtiger 5,5L

83.90
5.7

Gebruiksvriendelijk

6.0/10

Prijs

8.0/10

Design

3.0/10

Voordelen

  • Lage prijs

Nadelen

  • Gebrekkige handleiding

Het merk Nedis is misschien niet bij iedereen bekend, maar levert tegenwoordig ook een collectie luchtbevochtigers. Deze luchtbevochtigers vallen allemaal in de middenmoot met een prijs tussen de 40 en 90 euro. Daarmee zijn Nedis luchtbevochtigers erg betaalbaar, maar wat doet dit met de kwaliteit?

In dit artikel bekijken we de Nedis luchtbevochtigers van dichtbij en nemen we je mee in een eerste indruk van dit merk. Is goedkoop duurkoop, of haal je goedkoop een prima luchtbevochtiger in huis?Nedis luchtbevochtiger 6L

Nedis Luchtbevochtiger 6L

Deze zwarte ultrasone luchtbevochtiger van Nedis is de meest uitgebreide van het merk. Het apparaat is stijlvol vormgegeven en voorzien van een duidelijk display. Dit display toont de huidige luchtvochtigheid en dient ook om het apparaat te bedienen.

Met een reservoir van 6 liter is deze humidifier op veel plekken te gebruiken en gaat de capaciteit richting de bovenkant van de markt. Naast een grote inhoud is deze Nedis luchtbevochtiger voorzien van uitgebreide functies zoals een ingebouwde hygrometer en uv/plasma filter. Hiermee voorkomt het apparaat verspreiding van bacteriën en voorkomt deze dat de luchtvochtigheid te hoog wordt.

Deze uitgebreide luchtbevochtiger koop je voor zo’n 80 euro en is daarmee een koopje te noemen. Op functies is niet bezuinigd en het apparaat voelt degelijk aan. Uitvinden hoe alle functies werken is wel een uitdaging, de handleiding is zeer beperkt.


Nedis luchtbevochtiger 5.5L

Nedis Luchtbevochtiger 5,5L

Deze luchtbevochtiger is net als de eerste een ultrasone luchtbevochtiger. Deze witte uitvoering beschikt over een reservoir van 5,5L en is hiermee meer dan geschikt voor de woonkamer of voor een klein kantoor.
De ingebouwde uv-filter voorkomt bacteriegroei en verspreiding hiervan door de ruimte. De nevel die uit deze luchtbevochtiger komt is daardoor altijd schoon. Het apparaat beschikt over een ingebouwde hygrometer en stopt automatisch wanneer de gewenste luchtvochtigheid bereikt is.
Het touch display geeft vrij veel licht, maar is voorzien van een slaapmodus waardoor de luchtbevochtiger ook in de slaapkamer te gebruiken is.

Met een prijs van zo’n 85 euro haal je een luxe luchtbevochtiger in huis voor weinig geld. De ingebouwde hygrometer en uv-filter vind je bij veel andere merken alleen in dure uitvoeringen. Een nadeel is wel dat de bijgeleverde handleiding beperkt is, je zult dus zelf moeten uitvinden hoe het apparaat werkt.

Nedis luchtbevochtiger 2.8L

Nedis Luchtbevochtiger 2,8L

Dit is niet alleen de kleinste, maar ook de goedkoopste Nedis luchtbevochtiger. Voor een prijs van 43 euro krijg je een ultrasone luchtbevochtiger met een reservoir van 2.8l. Dit is niet heel groot, maar genoeg voor een gemiddelde woon- of slaapkamer.

Het apparaat is eenvoudig vormgegeven kan bediend worden met één knop. Er zit geen filter of hygrometer in deze luchtbevochtiger. Je zult dit dus los aan moeten schaffen. Voor de veiligheid stopt het apparaat wel automatisch wanneer het reservoir leeg is.

Conclusie

Na het bekijken van de bovenstaande drie luchtbevochtigers kunnen we zeggen dat de eerste indruk positief is. Alle Nedis luchtbevochtigers zijn voorzien van een uitgebreide set aan functies, maar dan met een lage prijs. Ben je op zoek naar een voordelige luchtbevochtiger dan zit je bij het assortiment van Nedis dus zeker goed.

Bekijk alle Nedis luchtbevochtigers bij Frank.nl

Nedis luchtbevochtiger kopen
Scroll naar boven